marinirani flank steak, pečen na grillu, aromatizirane ploške prženog krumpira, BBQ i umak od sira
Svinjski lungić
80.00 kn
sous vide filet svinjskog lungića pečen u smoker grillu u ovitku od krušnih mrvica aromatiziranih sa svježim začinskim biljem, kremasti pire krumpir sa preprženim maslacem, demi glace umak sa sotiranim šampinjonima
Janjeća kruna
165.00 kn
sous vide kruna od janjećih kotleta pečena u smoker grillu, nježni umak od dijon senfa, kremasti pire krumpir sa preprženim maslacem i glazirana mlada mrkva
Pileća tagliata
56.00 kn
sous vide tagliata filea pilećih prsa. pečenih u smoker grilu, glazirani domaći široki rezanci sa pečenim julinne povrćem
confit od krakova hobotnice, tanko rezano na podlozi od rikole i mini rajčice, grana padano sir, extra djevičansko maslinovo ulje, redukcija acceta balsamica
marinirana ”sous vide” metodom kuhana pileća prsa, pečena na grillu, rezana na šnite, servirana na hrskavim i lisnatim salatama, listići grana padano sira, extra djevičansko maslinovo ulje i mini rajčica
odležana, začinskim biljem i extra djevičanskim maslinovim uljem marinirana goveđa pisanica, tanko rezana, listići grana padano sira, redukcija acceta balsamica, rikola, mini rajčica i kalamata masline
Crni rižoto
66.00 kn
tradicionalni kremasti dalmatinski rižoto od sipe, crnila sipe i ribljeg temeljca sa arborio rižom, serviran u hrskavoj košarica od topljenog parmezana
široki rezanci u umaku od julienne povrća: mrkve, tikvica, celera, poriluka i paprike, pasirane rajčice, extra djevičanskog maslinovo ulje, servirani u hrskavoj košarici od topljenog parmezana
File brancina sa kremom od bijelog vina, kapara i maslina
110.00 kn
otkošteni filet brancina, pečen u smoker grillu, nježna krema od bijelog vina, maslaca, kapara, crnih kalamata maslina sa ploškama prženog krumpira na svježem ružmarinu i pečenim tikvicama
Tuna steak u umaku od bijelog vina, kadulje i timijana
120.00 kn
tagliata tuna steak pečen u smoker grillu, umak od bijelog vina, kadulje i timijana, sotirano povrće: poriluk, paprika, tikvice, mini rajčica, šampinjona i krumpira sa maslacem i extra djevičanskim maslinovim uljem
Lignje žar sa blitvom dalmatinski
75.00 kn
lignje pečene u smoker grillu, kuhana blitva i krumpir sa češnjakom, extra djevičanskim maslinovim uljem i maslacem
fileti bijele morske ribe i lignje pečene u smoker grillu, langostino kozice i vongole školjke na buzaru, kuhana blitva i krumpir sa češnjakom, extra djevičanskim maslinovim uljem i maslacem uz pečeno julienne povrće
Juneći biftek u umaku od Dijon senfa
140.00 kn
sous vide juneći biftek, pečen u smoker grillu, umak od dijon senfa, vrhnja i maslaca, kremasti pire krumpir i glazirano kuhano povrće
Pureći naravni odrezak
65.00 kn
sous vide pureći file pržen u tavi na maslacu, začinskom bilju i bijelom vinu, prženi medaljoni od ribanog krumpira i luka
sous vide ražnjići otkoštenog pilećeg batka i zabatka, omotani tanko rezanim domaćim špekom, pečeni u smoker grillu, sotirano povrće: poriluk, paprika, tikvice, mini rajčica, šampinjona i krumpira sa maslacem i extra djevičanskim maslinovim uljem
Premium mesna grill plata (za 2 osobe)
225.00 kn
sous vide juneći file, aromatizirani svinjski lungić, filet pilećih prsa, janjeći kotlet, kremasti pire krumpir sa prženim maslacem, julienne povrće, krema od mrkve, prženi krumpir, demi glace umak
Semifreddo
20.00 kn
bezvremenski talijanski klasik iz kategorije polu zamrznutih slastica sa rahlom teksturom. Tučeno slatko vrhnje, žumanjak i šećer sa grubo mljevenim prženim bademima, dekorirano sa listićima mente, svježim šumskim voćem i blagim karamel umakom
bezvremenski talijanski klasik, lagana i prozračna krema od ukuhanog i rashlađenog slatkog vrhnja, vanilije i želatine, servirana uz coulis od svježeg šumskog voća
sous vide marinirani komadi svinjskog vrata, pečeni na grillu, glazirani u maslacu i začinskom bilju, pohani pileći file, rolana pileća prsa omotana špekom i punjena gouda sirom, pljeskavica od mljevenog pilećeg batka i zabatka, njoki od plavog krumpira sa umakom od sira, povrće na žaru, pržene ploške krumpira
sous vide ražnjići otkoštenog pilećeg batka i zabatka, omotani tanko rezanim domaćim špekom, pečeni u smoker grillu, sotirano povrće: poriluk, paprika, tikvice, mini rajčica, šampinjona i krumpira sa maslacem i extra djevičanskim maslinovim uljem